Skip to content
Mediumutb Kombo - HT22-VT23 - sida
Menu

Mediumutbildning Kombo – HT2024 – VT2025

Intuition | Mediumskap | Guider | Personlig utveckling
September 2024 – Juni 2025

4 fysiska helgträffar + 16 kurskvällar via Zoom + 3 coachsamtal 

Sista anmälningsdag är den 29 augusti, 2024!

Se vad tidigare elever tycker om utbildningen –>>

 

Min 1-åriga Mediumutbildning kombinerar det bästa av våra världar, den fysiska och den digitala vilket har visat sig fungera väldigt bra. Under utbildningen träffas vi fysiskt under fyra helger för att lära känna varandra och öva tillsammans. De sexton kurskvällarna är via Zoom och då kan du sitta i lugn och ro hemma, slippa ta dig ut i regn, rusk och snöstorm och slipper kanske långa resvägar. Kanske du inte bor i Stockholm men vill gå kurs, då är detta en bra kombination. 

Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå och vidareutveckla dina mediala förmågor och kunna använda dem bättre. Utbildningen är öppen för dig som är relativt ny i din mediala utveckling och för dig som kommit en bit på vägen, se Förkunskaper längre ner.

Utbildning startar i september 2024 och avslutas i juni 2025.

Under utbildningen kommer du få kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får även lära dig förmedla information och budskap ifrån våra Andliga guider. Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Genom olika övningar får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer få öva på att genomföra privata sittningar (kontakt med någon som har gått bort) och även prova på att hålla seanser för övriga kursdeltagare. Vi pratar också om andliga guider och hur du kan kommunicera med dem. En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Du som uppnår kriterierna för att prova för att få ett träningskort eller ta ett certifikat som medium under utbildningen kommer ha möjlighet till det. Det är inget krav men en möjlighet för dig.

Mer information om mediumcertifiering och träningskort hittar du här–>>

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar
 • Mediala vägledning
 • Mediala vägledningar med tidigare livs påverkan
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva på privat sittningar, kontakt med andra sidan (personer som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för övriga kursdeltagare
 • Husrensning
 • Andliga guider
 • Psykometri
 • Meditationer
 • Själv kanalisera meditationer till kursdeltagare
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på 

 

Fördelar med att gå en längre utbildning är att du får

 • Kontinuitet i lärandet
 • Snabbare inlärning
 • Gemenskap med kurskamrater
 • Stöttning av kurskamrater
 • Mentorskap ifrån mig under utbildningen

Förkunskaper
Stjärnkursen min prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling eller motsvarande från någon annan utbildare. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla dem vidare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Du som vill gå denna utbildning ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen. Utbildningen är tänkt som en början eller ett led i en utveckling som kan leda fram till en certifiering som medium om du så önskar. Det är inget krav att ha målet att ta ett mediumcertifikat i framtiden. Du kan gå utbildningen enbart för att utforska och lära dig mer om din medialitet.

Antalet deltagare
Deltagarantalet max 10 st.

Mål med utbildningen
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap. Att förstå hur andevärlden kommunicerar med dig och hur du kan tolka den information du får för att förstå den och vägleda dig själv och andra människor. Jag kallar det att bygga upp på sitt ”symbolbibliotek”, förstå och kunna tolka de bilder, färger, känslor etc du får till dig från andevärlden. Även att du under utbildningen ska få större förståelse för din egen medialitet samt andevärlden. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen passar även dig som enbart vill utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med andliga guider och bortgångna personer och vill utforska detta även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig om mediumskap och dig själv via personlig utveckling.

Du som uppnår kriterierna för att prova för att få ett träningskort eller ta ett certifikat som medium under utbildningen kommer ha möjlighet till det. Det är inget krav men en möjlighet för dig. Alla som går utbildningen och har en närvaro på minst 75% får ett intyg som styrker genomförd utbildning.

Mer information om mediumcertifiering och träningskort hittar du här–>>  

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i september 2024 och sträcker sig till juni 2025. Utbildningen innehåller fyra helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm. En helg i september 2024, en helg i januari, april och i juni 2025. Dessutom ingår sexton kurskvällar via Zoom, sju stycken under höstterminen 2024 och nio stycken under vårterminen 2025. 

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helger är till för att hålla ångan uppe och få energi vid ett fysiskt möte, den fjärde helgen ligger som avslutning på utbildningen då det går att prova för Träningskort och Mediumcertifiering förutsatt att du uppnått kriterierna för att prova för dem och om du själv vill.

Under kurskvällarna via Zoom övar vi i en stor grupp eller i mindre grupper, många gånger två och två. Inför varje kurskväll får du ett mail ifrån mig med en länk till Zoom-mötet samt mer information inför kurskvällen.

De 3 coach-samtalen (Medial vägledning) som ingår är på 30 min vardera och sker via telefon eller nätet. De äger rum mellan kurshelgerna och har fokus på din utveckling under utbildningen. 

Utbildningsdagar
Helgträffar
2024: Den 14-15/9
2025: Den 18-19/1, den 12-13/4, den 14-15/6

Kurskvällar hösten 2024
17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11, 10/12

Kurskvällar våren 2025
21/1, 4/2, 18/2, 4/3, 18/3, 15/4, 13/5, 27/5, 10/6

Tider
Helger: Kl 10.00 – 17.30
Kurskvällar: Kl 18.15 – 21.15

Kurslokal vid helgträffarna
Joyce Healthcare, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm

Kurskvällarna
Alla kurskvällar hålls på distans via Zoom

Utbildningskostnad
Anmälningsavgift 800 kr (ej återbetalningsbar) + 1625 kr/månad under 12 månader. Du faktureras en gång per månad med första inbetalningen den 27 augusti 2024 och den sista 27 juli 2025. Totalt blir utbildningskostnaden 20 300 kr inkl moms.

I utbildningskostnaden ingår fyra helger, sexton kurskvällar, 3 coach-samtal á 30 min samt kurskompendium och fika under kurshelgerna. Lunch under helgkurstillfällena står du själv för.

Material du behöver inför utbildningen
Inför utbildningen behöver du införskaffa lite eget material som vi kommer att använda under kurskvällarna via Zoom. Under de fysiska kurshelgerna tillhandahåller jag övningsmaterial.

 • En eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. Kortlekarna kommer fram för allt att användas för att ”läsa/tolka” bilder intuitivt.
 • En vanlig kortlek
 • 10-20 stenar/kristaller. Du väljer själv vilka du vill ha. Det är bra om de är olika i färg, form och mönstring så att alla inte är enfärgade.
 • Servetter (vanlig bordsservetter), helst enfärgade
 • Papper och penna
 • Egen anteckningsbok att notera insikter och lärdomar i. Den kan även vara bra att ha för att skriva ner vägledningar/läsningar du kommer att få av dina kurskamrater.

Inför starten av utbildningen behöver du ladda ner Zoom om du inte redan har det.

Du hittar lite information och hjälp vad gäller Zoom här–>>

Anmälan 
Anmäler dig till utbildningen gör du genom att skicka ett mail till mig.

Mail: info@elisabethedborg.se
Uppge: Namn, adress, postnr, ort, mobilnummer, personnummer

Sista anmälningsdag är den 29 augusti, 2024!

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52. 

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52. 

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för utbildningar se mina villkor. Vid första helgkurs-tillfället får du skriva på ett dokument där du anger att du läst och förstått villkoren som gäller vid eventuellt avslut av utbildningen i förtid. Jag uppmanar dig att läsa villkoren för utbildningen på min hemsida. Klicka på knappen Villkor nedan.

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg