Skip to content
Namnlös design (18)
Menu

Böcker

Det finns två böcker som är centrala för mig. En är färdig, tryckt, klar och lanserad. Går att ta på och köpa. Den andra boken är ett pågående projekt som jag hållit på med ett antal år.

Den färdiga boken heter ”Transformational Stories” och är skriven av elva olika kvinnor. Boken har kommit till genom ett bokprojekt via Global Woman Club Stockholm och utgivits av GW Publishing. I den boken har jag skrivit ett kapitel ”My way to the stars”. Där kan du läsa kortversionen av hur mitt liv förändrades från att arbeta inom IT till att bli medium, transmedium och healer i mitt egna företag Seven Stars.

”Transformational Stories” går att köpa i min Webb-Shop. 

 

Den pågående ”boken” (Arbetstitel ”IT-chefen som blev Medium och Healer – Att följa sin livsväg”) är tänkt att mer i detalj berätta om hur livet förde mig från att arbeta inom IT-branschen bl a som IT-chef och projektledare till att på heltid jobba som medium, transmedium och healer. Något jag inte ens i min vildaste fantasi kunnat drömma om att jag skulle göra. Dessutom kommer där finnas med information från andevärlden nerkanaliserad via transseanser jag hållit under ett antal år.


Utkast till omslag

Böcker om ens liv tar tid att skriva så jag håller fortfarande på med ”min bok” Kanske dock att mitt skrivande kommer sätta fart nu och att ”min bok”  ska få möjligheten att bli klar.

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg