Skip to content
Namnlös design (20)
Menu

Om mig

Jag heter Elisabeth Edborg och är en f d IT-projektledare och chef som numera arbetar som medium, healer och transmedium. Jag är certifierad av Iris Hall, L.I.F.E. Jag är även utbildad instruktör i Mindfulness.

Min medvetenhet om att jag var medial kom ganska så sent i mitt liv, jag var drygt 40 år när jag insåg det. Det var efter en rad händelser under sommaren 2004 som jag gjorde den insikten. När jag väl förstod det fick jag också förklaring till ett antal händelser jag varit med om tidigare. Jag insåg att jag kunnat förnimma själar från andra sidan sedan jag var lite drygt 20 år. Troligen tidigare också men det är inget jag direkt kommer ihåg.

Efter händelserna sommaren 2004 ledde ett antal möten mig fram till att jag i början av 2005 hamnade på mediumutvecklingskurs hos Iris Hall och våren 2009 tog jag sedan mitt mediumcertifikat. Jag utbildade mig även till spirituell healer av Iris Hall och deltog på en kurs i att intuitivt läsa tarotkort för att kunna ge vägledning. Jag har efter det även utbildat mig till Transmedium, delvis är jag självlärd via mina guider men jag har även gått Transmediumkurs hos Steven Upton och Moira Hawkins. 

Min yrkesverksamma bakgrund, innan jag började arbeta som medium, healer, och transmedium är att jag har arbetat inom IT branschen sedan början av 80-talet, först som tekniker, utbildare, helpdesksupport och senare som projektledare och även som chef. I rollen som projektledare har även ingått att vara mentor för andra projektledare. Jag arbetade ca 10 år vardera på IT-avdelningar på två större försäkringsbolag, Trygg-Hansa och Skandia, och avslutade min IT-karriär med att arbeta ca 10 år på IBM, ett internationellt IT-företag.

I maj 2010 startade jag mitt företag E E Seven Stars som enskild firma och började arbeta som medium och healer på heltid. 2019 avslutade jag EE Seven Stars som företag pga start av aktiebolaget EESS Education & Consulting AB. Jag marknadsför mig nu som Medium Elisabeth Edborg.

2007 var jag med om att starta föreningen Öppna Spiritualister i  Stockholm. Detta gjorde jag ihop med min farbror Ingvar Edborg och några ytterligare personer. Under åren 2013-2017 var jag föreningens ordförande.

För dig som vill veta mer i detalj om min utbildning och arbetslivserfarenhet, se min CV

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg