Skip to content
Referenser - smiley hemsidan
Menu

Referenser

Här ser du några av de referenser jag fått av mina kunder och elever. Fler av dem hittar du på min sida i BokaDirekt

 

Elisabeth var proffsig och trevlig. Mitt besök var väldigt givande!
Emma

Det var en fin och givande stund hos Elisabeth som hjälpte mig mycket. Hon kändes säker och trygg och tog upp flera saker jag funderat på. Rekommenderas!
Anna B

Transsitting var en upplevelse helt klart, rekommenderar. Tack!
Inger S

Beskrivningen av min mormor stämde väldigt bra och det var jättefint att komma i kontakt med henne.
Anna A

För min del kändes det nästan som ett kvitto på många saker jag känt och tänkt själv men inte alltid litat på. Spännande, givande och kändes seriöst, rekomenderar andra.
Isabelle

Jag fick tillgång och verktyg att börja närma mig förmågor som jag inte trodde mig om att besitta. Elisabeth guidade och hjälpte oss att hitta självförtroende. I den varma gemenskapen som uppstod emellan kursdeltagarna kom mycket fina energier fram som var fantastiska att få ta del av. Stjärnkursen är en prova-på-kurs som verkligen ger oss inblick i olika delar av medialitet och intuition. Utifrån den kursen kan jag lättare se vad jag är intresserad av och hur jag vill gå vidare. Väldigt bra råd och vägledning som gav mig ny kraft och energi.
Magdalena E

En fantastiskt helg tillsammans med alla underbara kursdeltagare och kursledare. Fylld med intuitionsövningar, bra frågestunder, healing och kontakt med andra sidan. Toppen helg!
Mariam L

Mångsidig prova-på-kurs och bra övningar med tydliga exempel på utförande! Och toppen trevligt!
Jenny E

 

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg