Skip to content
Hemsidan - Medial vägledning - tidigare liv
Menu

Medial vägledning – tidigare liv

Sommarpriser under juni-augusti!

25% på mina tjänster – ange rabattkoden Sommar2024 vid din bokning

Gäller ej Hemmaseans och under augusti tar jag bara emot för sessioner via nätet då jag är utomlands.

 

Detta är en session där du får information om vad du har med dig ifrån tidigare liv och vilken påverkan det har på ditt nuvarande liv.

Jag får information ifrån specifika händelser ifrån ett eller flera tidigare liv och hur de har påverkat dig i det här livet. Påverkan kan vara fysisk eller mental (beteendemässigt). Under sessionen berättar jag vad jag får till mig och vi kan diskutera påverkan det har haft för dig. Jag ger dig även råd om vad du kan behöva göra för att släppa eller förstärka påverkan från tidigare liv. Det kan vara beteendeförändringar, kostråd, motion, träning etc.

Fysiska möten eller på distans
Du kan få Medial vägledning – Tidigare liv genom att träffa mig fysiskt eller på distans.

Fysiska möten

  • Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Stockholm

Distans

  • Telefon
  • Via nätet (Zoom, Messenger, WhatsApp, Facetime)
    OBS! När du bokar din tid i BokaDirekt, kryssa i vilket alternativ du önskar ha kontakt via.

Tid för sessionen
60 minuter

Pris: 1250 kr

Betalning
Fysiska möten: Du betalar med Swish eller med kort vid ditt besök.

På distans: Du betalar via Swish. Din betalning ska vara gjord senast 1 timme innan din bokade tid. Swish-nr får du via mail någon dag innan din bokade tid. OBS! Vid bokning av tid i BokaDirekt ange ”Betalning på plats” även om du har bokat en tjänst på distans och ska betala via Swish.

Boka din tid
Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen BokaTid och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.

Du kan även ringa mig, 073-656 50 52, för att boka en tid.
 
Frågor
Vid frågor kontakta mig gärna.

Via mail: info@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52.

Avbokning
Avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid eller uteblivet besök faktureras med hela beloppet.

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänster se mina villkor.

 

Foto: Marie-Therese Karlberg
Foto: Marie-Therese Karlberg