Skip to content
Namnlös design (14)
Menu

Poddar jag deltagit i

 

Den 23 juni, 2022

På Midsommarafton släppte podden Uppvaket sitt 40:e avsnitt och det var ifrån en härlig kväll jag hade med Maria Vänskä och Pelle Gustafsson. Vi pratade om min väg från IT till att arbeta som Medium, Healer och Transmedium. Även om Guider, Livsplaner, min prova på kurs Stjärnkursen och övriga kurser/utbildningar/vägledningar digitalt och fysiska, visionboards, spökerier i hus m m… Vi hade en mycket trevlig stund ihop.

Du är varmt välkommen att lyssna på den och dela vår trevlig stund som vi hade.

Dela gärna vidare till dina vänner som kan vara intresserade både av avsnittet om mig men även Uppvaket podden. Maria och Pelle är så trevliga och lättsamma. Pelle är en f d elev till mig så jag är ju lite jävig men jag tror du kommer hålla med mig om du lyssnar på dem.

Du hittar podd-avsnittet om du följer länken nedan eller på andra ställen där du hittar poddar. Du kan även söka på ”Uppvaket podd” på nätet.

https://linktr.ee/uppvaket

 

1 september, 2021

Jag gästade Spökpodden och berättade om min väg från IT-chef till medium och healer samt min medverkan i Seansonline

Lyssna via Apple Podcasts –>>

 

 

15. Det övernaturliga avsnittet!
26 augusti, 2019
Idag med ett medium som hjälper oss att svara på era frågor. Och hon får Hanna och Lojsan att bli helst ställda och tårögda.

Länk till att lyssna på podd-avsnittet–>>

 

 

 

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg