Skip to content
Hemsidan - WS Andlig healing-självhealing - via Zoom
Menu

Andlig healing, självhealing – via Zoom

Under den här halvdags-kursen får du vill lära dig att ge andlig healing till dig själv. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på dig själv du ska ge healingen. Vi kommer i första hand inrikta oss på healing till dig själv men jag kommer även att prata lite om hur du kan ge healing till andra personer. Det kommer även finnas tid för dig att ställa frågor och diskutera runt andlig healing.

En del av denna kurs är också meditationer som kan hjälpa dig att släppa saker som hindrar dig att komma framåt i livet samt fylla dig med kärlek och positivt energi.

Healing till sig själv kan vara en kraftfull metod för att förbättra ditt totala välbefinnande. Det kan hjälpa dig att hantera stress, balansera dina känslor och öka din din andliga medvetenhet och om dig själv som person och själ.

Kursinnehåll:

  • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
  • Teori om andlig healing
  • Ge healing till dig själv
  • Ge healing till andra – kort teori
  • Meditationer

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Datum: 14/4, 16/6 
Tid:
Kl 14.00 – 17.30 inkl 20 min paus
Pris: 450 kr/tillfälle. 
Plats: Via Zoom
Du sitter hemma eller på annat lämpligt ställe för dig. Du använder dig av en dator, mobil eller platta.
Senast en dag innan kurstillfället och under förutsättning att du har betalt får du ett mail med en länk till Zoom-sessionen.

Är du ovan med Zoom, titta in här för lite hjälp

Betalning
Jag mailar ut en faktura på kurskostnaden. Kurskostnaden ska vara betald enligt förfallodatum på fakturan vilket oftast är ca en vecka innan kursstart. Vid anmälan senare än en vecka innan kursstart skall hela kurskostnaden betalas snarast efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan från mig och fakturan.

Vad ingår i kursen
Kurskompendium (pdf-fil), med grunderna i andlig healing mailas till dig inför kurstillfället. Deltagarlista.

Anmälan
Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. 

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52. 

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande kursen så är du välkommen att kontakta mig via mail, info@elisabethedborg.se eller per telefon, 073-656 50 52. 

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för utbildningar se mina villkor.

 

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg