Skip to content

Sol och värme

Sol o värme - sida

 

En del av året spenderar jag i mitt andra hem på Norra Cypern.

När jag inte är där kan du hyra min lägenhet –>>

 

Jag har en lägenhet där som jag tillbringar en hel del tid i under våren, sommaren och hösten. Jag har härliga dagar vid poolen eller vid stranden ihop med mina vänner som jag lärt känna på Norra Cypern eller även hemma i Stockholm och som tagit samma kliv som jag och köpt en lägenhet i solen. Många trevliga middagar till billig penning blir det också när jag är där. Ibland arbetar jag därifrån med en del av mina tjänster på distans.

Jag är även engagerad i företaget Freedom som marknadsförare. Företaget ägs och drivs av personer från Norge, Sverige och Norra Cypern. Jag känner dem alla personligen, härliga människor.

Företaget Freedom marknadsför och förmedlar fastigheter och andra fina saker som finns på Norra Cypern som t ex bra hälsovård med förebyggande hälsoundersökningar till billig penning, tandläkarbesök behöver inte kosta skjortan även att köpa glasögon är betydligt mer förmånligt än hemma i Sverige. Nu även ett samarbete med Michael Fridebäck med Boot Camps för hälsa och fitness.

Group Tours

Vill du under lättsamma former få lära känna Norra Cypern lite mer, lära dig mer om öns möjligheter? Kom med på en Group Tour (visningsresa). Under 4 dagar får du möjligheten att få information om Norra Cypern och besöka olika byggprojekt med fina lägenheter för semesterboende eller investering. Det blir trevliga middagar och umgänge med härliga människor. Under dagarna får du även se lite av landet Norra Cypern. Inga som helst köptvång. Du kommer och ser, lär dig mer och känner in om detta är något för dig. 

Mer information om Group Tours hittar du här –>>

 

Vill du hellre komma lite mer privat och se på lägenheter så finns det möjlighet för det, s k Inspection trips.

Här hittar du mer information om Inspections trips”–>>

 

Freedom och möjligheterna på Norra Cypern

Titta in på Freedoms hemsida och se mer vad vi kan erbjuda.

Vi har även lägenheter i Spanien och Dubai.

Hemsida o mer information – Freedom –>>

 

Hyr min lägenhet när jag inte är där – se mer här–>>

 

Mer personlig information

Du kan självklart även kontakta mig direkt för mer information.

Mail: northcyprus@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52.

 


Härlig utsikt från mitt sovrum

 

Närmsta poolen, 2 min gångavstånd.

 

Från området

En härlig sandstrand 

 

För dig som spelar golf.

 

Korineum Golf & Country Club. Jag i restaurangen med utsikt över golfbanan

 

Korineums Golf & Country Club beach

 

Finns mycket historik på Norra Cypern. Bellapais. Här hålls även konserter.

 

Aposteln Andreas kloster i Karpaz

 

Ett av alla bord med mat för brunch på lyxhotellet Elexus, till billigt pris.

 

Elexus beach

 

Den pittoreska hamnen i Girne (Kyrenia)