Skip to content
Utveckla din intuition o medialitet - sida
Menu

Utveckla din intuition och medialitet

Sommarpris 1990 kr!

Gäller kursen den 13-14/7, 2024

 

Den här kursen är till för dig som vill utveckla din intuition och medialitet. Du kan vara i början av din mediala utveckling eller ha kommit en bit på väg.

På kursen får du lära dig kommunicera med andevärlden. Du får genom olika övningar lära dig att förstå den information som bortgångna personer och guider använder för att kommunicera med dig. Det handlar om att tolka och förstå bilder, symboler, färger, känslor och tankar och ord, det som även kallas Clairvoyance, Clairaudience, och Clairsentience. Du får även lära dig känna igen olika typer av energier som bortgångna personer och guider har.

Vi fokuserar på att öva upp vår intuition och ta emot information ifrån bortgångna personer och guider. Vi övar också på att genomföra vägledningar för varandra med hjälp av tarotkort.

Kursen följer internationella riktlinjer och möjlighet till certifiering som medium finns. Längden på utbildningen är högst individuell och bedömningen att utfärda mediumcertifikat görs av mig och ett annat certifierat medium.

Mer information om utbildningens längd och certifiering–>>

Kursinnehåll:

  • Olika sätt att öppna och stänga/dra ihop sina chakror (energicentrum)
  • Tolka och läsa symboler, färger, känslor, ord/tankar och bilder
  • Psykometri d.v.s. känna av och läsa föremåls energier
  • Meditation
  • Ge vägledning till andra via tarotkort
  • Kommunicera med andevärlden nära o kära och guider
  • Privata sittningar
  • Storseanser
  • Energimedvetenhet

Förkunskaper till kursen den 13-14 juli-24: Det är bra om du har någon liten kunskap om mediumskap innan men inget krav. Övningarna anpassas till de olika kunskapsnivåer som deltagarna har.

För övriga kurstillfällen gäller följande förkunskaper: Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har, eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla dem vidare. Utbildningen passar både dig som är i början på din mediumutveckling och för dig som kommit en bit på väg. Övningarna anpassas till de olika kunskapsnivåer som deltagarna har.

Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Datum våren 2024: 20-21/1, 20-21/4, 13-14/7
Tid: Kl 10.00 – 17.30
Kurslokal: Joyce Healthcare, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm
Sommarpris: 1990 kr. Gäller kursen den 13-14/7. Nya och tidigare elev. Ord pris är 3500 kr. 
Antal deltagare: 10 st
Sista anmälningsdag: Den 11 juli (gäller kursen den 13-14/7)

Betalning av kurskostnaden: Du faktureras kurskostnaden som ska vara betald 14 dagar innan kurstillfället eller snarast om du anmäler dig senare än 14 dagar innan kurstillfället. Se förfallodatum på fakturan för senaste betalningsdag.

Vad ingår i kursen: Kursmaterial och fika. Lunch står du själv för. 

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. 

Sista anmälningsdag är den 11 juli. Gäller kursen den 13-14 juli.

OBS! Så länge kursen finns på BokaDirekt så kan du anmäla dig även om sista anmälningsdatum är passerat. 

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för kurser se mina villkor.

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg