Skip to content
Utveckla din intuition o medialitet - sida

Utveckla din intuition och medialitet

Sommarpris 2 400 kr
Gäller kurstillfället den 8-9 juli, 2023
 
 

Den här kursen är till för dig som vill utveckla din intuition och medialitet. Du kan vara nybörjare eller ha kommit en bit på vägen med din mediala utveckling.

På kursen får du lära dig kommunicera med andevärlden. Du får genom olika övningar lära dig att förstå den information som bortgångna personer och guider använder för att kommunicera med dig. Det handlar om att tolka och förstå bilder, symboler, färger, känslor och tankar och ord, det som även kallas Clairvoyance, Clairaudience, och Clairsentience. Du får även lära dig känna igen olika typer av energier som bortgångna personer och guider har.

Vi fokuserar på att öva upp vår intuition och ta emot information ifrån bortgångna personer och guider. Vi övar också på att genomföra vägledningar för varandra med hjälp av tarotkort.

Kursen följer internationella riktlinjer och möjlighet till certifiering som medium finns. Längden på utbildningen är högst individuell och bedömningen att utfärda mediumcertifikat görs av mig och ett annat certifierat medium. Mer information om längden på utbildningen och krav för certifiering finns här.

Kursinnehåll:

  • Olika sätt att öppna och stänga/dra ihop sina chakror (energicentrum)
  • Tolka och läsa symboler, färger, känslor, ord/tankar och bilder
  • Psykometri d.v.s. känna av och läsa föremåls energier
  • Meditation
  • Ge vägledning till andra via tarotkort
  • Kommunicera med andevärlden nära o kära och guider
  • Privata sittningar
  • Storseanser
  • Energimedvetenhet

Förkunskaper: Det är bra om du har Stjärnkursen eller motsvarande som förkunskaper men det är inget krav.
Datum: Den 8-9 juli
Tid: Kl 10.00 – 17.30
Kurslokal: Health & Care by Jigler, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm
Sommarpris: 2400 kr (gäller kurstillfället 8-9/7-23). Sommarpriset gäller nya och tidigare elever. Sommarpriset går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Ordinarie pris: 4200 kr
Antal deltagare: 10 st

Betalning av kurskostnaden: Du faktureras kurskostnaden som ska vara betald 14 dagar innan kurstillfället eller snarast om du anmäler dig senare än 14 dagar innan kurstillfället. Se förfallodatum på fakturan för senaste betalningsdag.

Vad ingår i kursen: Kursmaterial och fika. Lunch står du själv för. 

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Sista anmälningsdag är fredagen 14 dagar innan kursstart. Du kan anmäla dig så länge det finns lediga platser i BokaDirekt även om sista anmälningsdag är passerad.

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för kurser se mina villkor.

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg