Skip to content
Regressions healing - sida
Menu

Atlantisk Regressions healing

Sommarpriser under juni-augusti!

25% på mina tjänster – ange rabattkoden Sommar2024 vid din bokning

Gäller ej Hemmaseans och under augusti tar jag bara emot för sessioner via nätet då jag är utomlands.

 

Detta är en session där du får information om vad du har med dig ifrån tidigare liv och vilken påverkan det har på ditt nuvarande liv. Påverkan kan vara fysisk eller mental (beteenden) och något som är positivt och ska förstärkas i det här livet eller något mer negativt som behöver arbetas bort.  Mer information längre ner. Sessionerna är lite olika beroende på om du träffar mig fysiskt eller på distans. Båda typer av sessioner är lika kraftfulla.

Fysiska möten eller på distans
Du kan få Regressions healing genom att träffa mig fysiskt eller på distans.

Fysiska möten: Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Stockholm

Distans: Telefon

Healing-sessionen vid fysiskt möte
Under en Regressions healings session får jag information ifrån specifika händelser ifrån ett eller flera tidigare liv och hur de har påverkat dig i det här livet. Påverkan kan vara fysisk eller mental (beteendemässigt). Negativ påverkan jobbar jag bort med hjälp av healing och de positiva förstärks. Jag fyller på med energi i din fysiska kropp, energifält och chakror som har behov av påfyllnad och stabilisering.

Under sessionen berättar jag vad jag får till mig och vi kan diskutera påverkan det har haft för dig. Jag ger dig även råd om vad du kan behöva göra för att släppa eller förstärka påverkan från tidigare liv. Det kan vara kostråd, motion, träning, kompletterande behandlingar hos andra terapeuter, beteendeförändringar etc.

Sessionen avslutas med att jag omsluter dig med healingenergin så att energin kan fortsätta arbeta för att balansera din kropp och fylla på energi även efter att själva sessionen är slutförd. Hur länge healingenergin fortsätter att verka i din kropp är individuellt.

Healingen ges både genom att jag lägger händerna på dig men även utan att jag berör dig fysiskt.

Healing-sessionen på distans (telefon)
Se även beskrivningen för Regressions healing vid fysiskt möte.

Jag ringer upp dig och jag berättar om sessionen.

Jag kommer sedan att förmedla det jag får till mig från en eller flera specifika händelser från tidigare liv som har påverkan på ditt nuvarande liv. Det kan vara fysiskt eller mentalt (beteenden) och det kan vara av positiv karaktär och ska förstärkas och vidareutvecklas i det här livet eller något som är mindre bra och behöver förändras.

Vi lägger på telefon och jag skickar healing på distans. Du kan sitta eller ligga ner det du känner är mest bekvämt för dig. Healingen tar ca 30-45 minuter.

Efter det ringer jag upp dig igen och jag berättar om jag fått till mig något ytterligare och vi har en avstämning om hur du upplevt det.

Tid för sessionen
Ca 1 timme och 15 minuter

Pris: 1550 kr

Betalning
Fysiska möten: Du betalar med Swish eller med kort vid ditt besök.

På distans: Du betalar via Swish. Din betalning ska vara gjord senast 1 timme innan din bokade tid. Swish-nr får du via mail någon dag innan din bokade tid. OBS! Vid bokning av tid i BokaDirekt ange ”Betalning på plats” även om du har bokat en tjänst på distans och ska betala via Swish.

Boka din tid
Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen BokaTid och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.

Du kan även ringa mig, 073-656 50 52, för att boka en tid.
 
Frågor
Vid frågor kontakta mig gärna.

Via mail: info@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52.

Avbokning
Avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid eller uteblivet besök faktureras med hela beloppet.

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänster se mina villkor.

 

Foto: Marie-Therese Karlberg
Foto: Marie-Therese Karlberg