Skip to content
Andlig healing via trans - sida
Menu

Andlig healing via trans

(Transhealing)

Sommarpriser under juni-augusti!

25% på mina tjänster – ange rabattkoden Sommar2024 vid din bokning

Gäller ej Hemmaseans och under augusti tar jag bara emot för sessioner via nätet då jag är utomlands.

 

Detta är en kraftfull form av andlig healing och går på djupet för att lösa upp energistagnationer som kan ha mentala, känslomässiga eller fysiska orsaker. I denna typ av healing arbetar jag som en kanal för mitt healingteam och healingenergin.

Fysiska möten eller på distans
Du kan få Transhealing genom att träffa mig fysiskt eller på distans.

Fysiska möten: Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Stockholm

Distans: Telefon

Healing-sessionen vid fysiskt möte
Du sitter på en stol under sessionen. Jag sitter i ett vilande tillstånd (trans) och låter healingenergin/mitt healingteam arbeta energimässigt via mig. Du kan uppleva värme, kyla och pirrningar i kroppen under pågående session. Du kan även få upp känslor och minnen från händelser i ditt liv sedan tidigare.

I slutet av sessionen pratar vi lite om hur du har upplevt sessionen, varför du kom och jag förmedlar om det är någon mer information jag har fått till mig under sessionen som kan underlätta för lösa upp energistagnationerna. Healingen har till syfte att hjälpa din kropp till självläkning och kan även vara stressreducerande.

Healing-sessionen på distans (telefon)
Jag ringer upp dig och vi börjar med att prata lite om själva sessionen.

Sedan blir det healing ca 30-45 minuter. Du sitter eller lägger dig ner vilket som du tycker känns mest bekvämt för dig. Jag sitter i ett vilande tillstånd (trans) och låter healingenergin/mitt healingteam arbeta energimässigt via mig till dig. Du kan uppleva värme, kyla och pirrningar i kroppen under pågående session. Du kan även få upp känslor och minnen från händelser i ditt liv sedan tidigare.

Jag ringer sedan upp dig igen och vi pratar lite om hur du har upplevt sessionen, varför du kom och jag förmedlar om det är någon mer information jag har fått till mig under sessionen som kan underlätta för lösa upp energistagnationerna. Healingen har till syfte att hjälpa din kropp till självläkning och kan även vara stressreducerande.

Tid för sessionen
Ca 1 timme och 15 minuter

 Pris: 1550 kr

Betalning
Fysiska möten: Du betalar med Swish eller med kort vid ditt besök.

På distans: Du betalar via Swish. Din betalning ska vara gjord senast 1 timme innan din bokade tid. Swish-nr får du via mail någon dag innan din bokade tid. OBS! Vid bokning av tid i BokaDirekt ange ”Betalning på plats” även om du har bokat en tjänst på distans och ska betala via Swish.

Boka din tid
Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen BokaTid och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.

Du kan även ringa mig, 073-656 50 52, för att boka en tid.
 
Frågor
Vid frågor kontakta mig gärna.

Via mail: info@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52.

Avbokning
Avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid eller uteblivet besök faktureras med hela beloppet.

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänster se mina villkor.

Foto: Marie-Therese Karlberg
Foto: Marie-Therese Karlberg