Skip to content
Andlig mix - workhsop sommaren 2024r
Menu

Andlig Mix

Sommarspecial under juli!

Via Zoom så du kan vara med oavsett om du är hemma, på landet eller utomlands

4 workshops där vi går igenom en mix av olika andliga förmågor. 

Intuition | Läsa tarotkort intuitivt | Självhealing | Andliga guider | Andekontakt

 

Sammanfattningsvis erbjuder dessa workshops dig en unik upplevelse där du får möjlighet att utforska och utveckla dina andliga förmågor, öka din självinsikt och personliga utveckling samt uppleva gemenskap tillsammans med andra likasinnade människor.

 

Workshop 1 – Det ”Andliga språket” 

Den här kvällen inriktar vi på att lära oss lyssna på vår intuition och vad vi får in för information från andevärlden. Vi lär oss det ”Andliga språket” 

Det andliga språket består av följande delar:

 • Bilder som vi ser för vårt inre
 • Känslor – emotionella eller fysiska
 • Vi hör – får tankar och ord i huvudet eller bara vet vad vi ska säga
 • Känner lukter och smaker

Vi använder tarotkort och läser dessa intuitivt för att öva upp förmågan att ta emot information ifrån andevärlden och kunna förmedla till andra vad de vill ha sagt. Ibland ska bilder, känslor etc tolkas och ibland inte, vi övar på att känna skillnad och även vad är fantasi eller verkligen information ifrån andevärlden.

Material till denna workshop

Till den här kvällen behöver du en eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. 

Förkunskaper: Inga förkunskaper behövs.

 

Workshop 2 – Självhealing

Under den här kvällen får du vill lära dig att ge andlig healing till dig själv. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på dig själv. En del av denna kurs är också meditationer som kan hjälpa dig att släppa saker som hindrar dig att komma framåt i livet samt fylla dig med kärlek och positivt energi.

Andlig healing kan vara till nytta för både kropp och själ genom att främja fysisk hälsa, stressreducering, emotionell balans, mental klarhet och främja andlig tillväxt.

Material till denna workshop
Inget material behövs för denna workshop

Förkunskaper: Inga förkunskaper behövs.

 

Workshop 3 – Andliga guider

Under Workshop 3 lär vi oss mer om våra Andliga guider. Utifrån min erfarenhet om guider går jag igenom vilka de är, vad de gör och varifrån de kommer. Du får verktyg för att lättare komma i kontakt med din/dina guider och sätt att kommunicera med dem så att du ska förstå dem lättare.

Kommunikationen med guider går många gånger tillväga på samma sätt som vid mentalt mediumskap dvs du får information via bilder, ord och känslor vilket vi kommer att öva på. Vi kommer använda tarotkort, meditationer och övningar för att känna deras energier. 

 

Material till denna workshop
Till den här kvällen behöver du en eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. 

Förkunskaper: Inga förkunskaper behövs.

 

Workshop 4 – Andekontakt – kontakt med bortgångna personer

Under den här kvällen får du lära dig och öva på att kommunicera med andra sidan. Vi går igenom de olika momenten i att förmedla kontakt och information från bortgångna personer. Hur vi kan beskriva dem så att de blir igenkända och förmedla vad de vill ha sagt till mottagaren och även svara på frågor.

Att förmedla kontakt med bortgångna personer kan vara en meningsfull och berikande upplevelse som kan erbjuda tröst, försoning, vägledning och en djupare förståelse för livets mysterier. 

Material till denna workshop
Inget material behövs för denna workshop

Förkunskaper: Stjärnkursen eller motsvarande. 


Datum:

 • Workshop 1 – den 4 juli
 • Workshop 2 – den 11 juli
 • Workshop 3 – den 18 juli
 • Workshop 4 – den 25 juli

Tid: Alla workshops är kl 18.00 – 21.00
Plats: Via Zoom. Du väljer en skön och lämplig plats för dig och din dator, mobil eller läsplatta.
Antal deltagare: 10 st
Pris: 395 kr per workshop.

Vid anmälan till alla fyra tillfällena blir ditt pris 1400 kr. Kostnaden för dessa workshops faktureras. Fakturan kommer som en pdf-fil via mail. Den ska vara betald enligt förfallodatum på den oftast en vecka innan respektive workshop. Vid anmälan senare än en vecka innan, ska den betalas snarast efter din anmälan.

Anmälan

Anmäler dig till kursen gör du genom att klicka på knappen ”Anmäl dig” och du kommer direkt in till bokningssystemet BokaDirekt. Gå till rubriken Kurser.

OBS! Ange Betalning på plats i BokaDirekt. Jag skickar sedan fakturan för kostnaden.

Sista anmälningsdag för respektive workshop

 • Workshop 1 – den 27 juni
 • Workshop 2 – den 4 juli
 • Workshop 3 – den 11 juli
 • Workshop 4 – den 18 juli

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för kurser se mina villkor.

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg