Skip to content

Hyr min lägenhet

Vill du hyra min lägenhet när jag inte är där?

Just nu är min lägenhet ledig att hyra från ca mitten maj 2024.

Lägenheten
Lägenheten är på 60 kvm plus tre balkonger. Lägenheten är i två plan med kombinerat vardagsrum och kök samt badrum på nedre planet. På övre planet finns ett stort sovrum. Balkongerna vetter mot havet och mot bergen, härlig utsikt åt båda hållen. Plats för 2-4 personer, dubbelsäng på övre planet och en bäddsoffa på det nedre.

Lägenheten har fullt utrustat kök med porslin, glas och husgeråd. Kyl, frys, gasspis inkl ugn, vattenkokare, vattenmaskin, diskmaskin, tvättmaskin, strykjärn, hårtork, TV, Wi-Fi, luftkonditionering. Sängkläder och handdukar finns att använda.

På området finns: 5 pooler och det är ca 5 minuter till närmsta strand (stenstrand), sandstrand finns ca 15 minuters gångväg från lägenheten. Tennisbana, utegym, lekplats, två restauranger. Nära till matvaruaffär och apotek, ca 10 minuters promenad.

Spa finns på 2 minuters avstånd. Där finns ett gym, bastu och inomhusbassäng som du nyttjar fritt. Du kan även boka massage och manikyr/pedikyr till förmånliga priser.

Var finns lägenheten
Lägenheten ligger öster om Kyrenia vilket är närmaste stad och närmaste by är Esentepe. Det går buss in till Kyrenia. Vill du hyra bil kan jag hjälpa till med det.

Pris högsäsong
5000 kr per vecka

Ingår i priset
Wi-fi, el (normalförbrukning), städning av lägenheten samt tvätt av sängkläder och handdukar efter avresan. Tillgång till områdets pooler och andra anordningar (utegym, lekplats etc) samt gym, bastu, inomhusbassäng på Spa:t.

Resa till
Du tar dig till Norra Cypern med flyg till Larnaca och transfertaxi till Norra sidan eller så flyger du till Ercan (Nicosia) som är flygplatsen på Norra Cypern. Norwegian och Eurwings flyger direkt till Larnaca. Turkish Airlines flyger till Ercan via Istanbul. Titta också på charterbolagen t ex Tui och Ving. Transfertaxi från flygplatsen och till min lägenhet kan jag hjälpa dig med.

Länk till Norwegian

Länk till Eurowings

Länk till Turkish Airlines

Boka lägenheten
Kontakta mig för bokning eller om du vill ha mer information.

Mail till northcyprus@elisabethedborg.se

Messenger går också bra.

Bilder från min lägenhet och omgivningen