Skip to content
Hyr mig som spådam - sida
Menu

Spådam – Möhippa – Fest


Bild från Brölloppsguidens event på Le Rouge den 16 mars 2023. Foto: Elin Sommerfeld

 

Vill du ha något extra till ditt event, firmafest, möhippa eller födelsedag?

Hyr mig som äkta spådam!

Jag kombinerar det roliga i att vara ”spådam” och mina mediala förmågor.

Jag kommer fullt utklädd till spådam eller i mer normala kläder. Valet är ditt!

Jag har med mig mina magiska tarotkort för att få fram härlig information till de som önskar sig en lite spå-session. Mina stenar och kristaller är också med och min magiska kristallkula, allt för att höja stämningen. Vill du ha en mer sansad framtoning av mig så är det inga problem, då kommer jag mer som mitt ”vanliga” jag.

Jag ger kortare vägledningar med hjälp av tarotkorten och information jag får via andliga guider. Oftast innehåller informationen budskap till mottagaren om hur den är som person och vad den personen behöver göra för att få ett så bra liv och må så bra som möjligt.

Du är varmt välkommen att kontakt mig för att få till ett event som du önskar.

Bokning och prisuppgifter
Kontakta mig via mail eller telefon.
Mail: info@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52

Avbokning
Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras 1000 kr.

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänster se mina villkor.

Foto: Marie-Therese Karlberg
Foto: Marie-Therese Karlberg