Skip to content
Namnlös design (24)
Menu

Ställ 1 fråga – medial vägledning

 

Ställ 1 fråga och få svar via en ljudfil (mp3).

Jag gör en kortare Mediala vägledning med intentionen ”Bli den bästa versionen av dig själv” samt inhämtar svar på din fråga, ca 10-15 minuter. Du får vägledningen och svaret på din frågeställning via en ljudinspelning (mp3-fil). Du får svar inom 5 vardagar från din förfrågan.

Vid en Medial vägledning får jag information ifrån en av dina guider. För det mesta får jag information som gör att du får tips och råd hur du kan ”växa som människa” och vad som är bra för dig just nu. Vad du behöver tänka på för att få ett så bra liv och må så bra som möjligt. Din personliga fråga kan vara om t ex boende, ekonomi, arbete, relationer, studier m m. 

Du gör din bokning och ställer din fråga via min Webb-Shop. Se knapp längre ner för att komma direkt till Webb-shopen.

Ljudfilen skickas till dig i ett mail via tjänsten WeTransfer. Du får ett mail från WeTransfer med en länk som du klickar på och på så sätt kan du ladda ner ljudfilen till din dator eller mobil. Du har ca en vecka på dig att ladda ner filen, datum för sista dag för nedladdning står i mailet.

Kostnad
300 kr

Du betalar med swish eller kort (välj Paypal som betalalternativ för kortbetalning)

Ställa din fråga
Du gör din beställning via min Webb-Shop, ”Ställ 1 fråga – medial vägledning”. När du gjort ditt köp ch gått vidare till utcheckning finns det en ruta ”Har du något att tillägga”. Där skriver du din fråga.

OBS! Jag svarar inte på frågor angående din hälsa.

 

Frågor om tjänsten eller om min verksamhet
Kontakta mig:
Via mail: info@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52

 

Foto: Marie-Therese Karlberg
Foto: Marie-Therese Karlberg