Återhämtning och Energipåfyllning

Hej igen!

Det är nu nästan fem år sedan jag bloggade senast. Jag tog en paus av olika orsaker och mycket har hänt mig sedan dess. Både bra och lite mindre bra saker. Det har varit upp och det har varit ned. Det är väl det som kallas ”livet” och händer oss alla.

I min ”Nya blogg” kommer jag belysa en hel del av det jag lärt mig under de senaste fem åren. Dessutom dela med mig av den information jag får ifrån mina guider och högre entiteter som de tycker vi här på jorden behöver höra. Detta för att kunna leva ett så bra liv på jorden som möjligt.

Det första de vill att jag förmedlar är ”Återhämtning” och Påfyllning av energi”.

Den här sommaren höll jag inte så många sommarkurser som jag brukar göra.  Jag är van vid att ha fullt ös i min verksamhet under sommaren och nu fick jag ett par helt lediga helger. Jag hade visserligen många privata sessioner med Transsittningar, Mediala vägledning och Regressions healing i veckorna som var så bra och givande för mina kunder men sommarveckorna fram till min semester kändes ändå lite långsammare än vanlig.

Det hade dock sina fördelar!

Jag fick möjlighet till en hel del vila, återhämtning och härliga stunder med vänner. Dessutom fick jag tid att förbereda mycket inför min semester så att jag verkligen skulle kunna ha semester och få välbehövlig återhämtning. Många gånger så har jag oftast semester men ”jobbar lite grann”. Det finns ju alltid någon som jag upplever behöver göras i min verksamhet. Dessutom att vara egen företagare blir ju oftast ett sätt att leva och arbetet integreras i vardagen.

Så hur hör det här ihop med dig och återhämtning?

Min uppfattning, utifrån alla de kundmöten jag har haft, är att många människor många gånger är ”på alerten” nästan jämt, under semestern och i det vardagliga livet. Många får inte eller tar sig inte tiden för återhämtning. Att inte göra någonting, uppfattas av många som att Då är jag lat.

Budskapet jag oftast får förmedla till mina kunder via Mediala vägledningar eller information ifrån nära o kära från andra sidan är att ”Återhämtning är en aktivitet” dvs det är ok och även bra att vara lite lat och njuta av en ledighet eller se till att få den ledighet som det finns behov av. Du gör faktiskt något när du tycker du gör ”ingenting”. Du återhämtar dig! Att göra ingenting kan vara att vara i nuet, njuta av umgänge med familjen och vänner, få en stilla stund i soffan med en kopp kaffe och en bok, att se på ett serie-maraton på Netflix, att koppla bort tankar på allt som behöver göras, sova när man är trött, ta en promenad och njuta av omgivningen, lyssna/se på inspirerande podd eller webbinarium etc etc. Återhämtning behöver inte bara vara att sova även om nog många skulle behöva göra det mer än vad de gör.

Själv har jag nu haft semester i lite drygt en vecka och njuter. Jag ägnar mycket tid åt att göra ”ingenting”. Jag umgås med vänner, solar och badar och njuter av Norra Cypern, mitt andra hem.

men… helt plötsligt hamnade jag på (dvs jag anmälde mig till)  ”Own your future” med Tony Robbins. Den mannen ihop med sina kollegor kan verkligen motivera en (mig) att känna att man (jag) får en ”spark i baken” att börja agera.

Jag blev så peppad av det som sas på första dagens session att jag trots semester ville börja med min blogg. Jag har tänkt börja blogga igen under en längre tid men jag tänkte vänta tills efter min semester, jag skulle ju göra ”ingenting” och ”återhämta” mig under semestern. 

Så, jag får erkänna för mig själv att jag jobbar på semestern men det känns roligt och energigivande så jag får ta det som en typ av återhämtning och fr a påfyllning av energi trots allt. Jag kommer igång med något som jag tänkt länge. Så lite jobb blev det men det fyllde mig med energi. 

Min utsikt när jag bloggar….. den ger också energi!

Ikväll ska jag se på dag 2 av ”Own your future”. Jag undrar vad det sätter fart i mig och för mig? Intressant och spännande!

Jag önskar dig en fortsatt fin sommar och att du hittar dittingenting”, får den ”återhämtning” och ”påfyllning av energi” just du har behov av. Både under semestern och i vardagslivet.

 

Soliga hälsningar

Elisabeth