Skip to content
Mediumutbildning Kombo HT2022-VT2023
Menu

Mediumutbildning Kombo HT2022-VT2023

Start 3-4 september, 2022
3 fysiska helgträffar + 16 kurskvällar via Zoom

En kombination av våra världar, den digitala och fysiska, som fungerar perfekt. Under de tre helgerna träffas vi, lär känna varandra och umgås med övningar etc.  De sexton kurskvällarna är via Zoom. Du kan sitta i lugn och ro hemma, slippa ta dig ut i regn, rusk och snöstorm och slipper kanske långa resvägar. Kanske du inte bor i Stockholm men vill gå kurs, då är detta en bra kombination.

Anmäl dig innan midsommar (23/6) och 
och få två gratis Mediala vägledningar under utbildningen. 

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 1250 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan konsultation (gäller ej Hemmaseans).
Se övriga tjänster här

Hösten 2022 startar jag åter en 1-årig utbildning i Intuition och Mediumskap, Mediumutbildning Kombo. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå och vidareutveckla dina mediala förmågor och kunna använda dem bättre. Utbildningen är öppen för dig som är relativt ny i din mediala utveckling och för dig som kommit en bit på vägen. Utbildning startar i september 2022 och avslutas i juni 2023.

Under utbildningen kommer du få lära dig mer om medialitet. Du får kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar, t ex läsa tarotkort. Genom intuitionsövningarna får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer också få öva på att genomföra privata sittningar (kontakt med någon som har gått bort) och om tid finns även prova på att hålla seanser för övriga kursdeltagare (beror på gruppens utveckling av mediumskapet). Vi pratar också lite om andliga guider och hur du kan kommunicera med dem.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Du som uppnår kriterierna för att prova för att få ett träningskort som medium under utbildningen kommer ha möjlighet till det. Det är inget krav men en möjlighet för dig. 

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar, kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för övriga kursdeltagare
 • Andliga guider
 • Meditationer
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på 

Förkunskaper
Det är bra om du har någon typ av kurs i intuition och medialitet innan t ex Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare men det är inget krav. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla det vidare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Du som vill gå denna utbildning ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen. Utbildningen är tänkt som en början på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium om du så önskar. Det är inget krav att ha målet att ta ett mediumcertifikat i framtiden. Du kan gå utbildningen enbart för att utforska och lära dig mer om din medialitet.

Antalet deltagare
Deltagarantalet 12 st.

Mål med utbildningen
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap. Att förstå hur andevärlden kommunicerar med dig och hur du kan tolka den information du får för att förstå den och vägleda dig själv och andra människor. Jag kallar det att bygga upp på sitt ”symbolbibliotek” , förstå och kunna tolka de bilder, färger, känslor etc du får till dig från andevärlden. Även att du under utbildningen ska få större förståelse för din egen medialitet samt andevärlden. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen passar även dig som enbart vill utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig om mediumskap.

Mer information om processen för mediumcertifiering och träningskort hittar du här–>>  

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i september 2022 och sträcker sig till juni 2023. Utbildningen innehåller tre helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm. En helg i september 2022, en helg i januari och en i juni 2023. Dessutom ingår sexton kurskvällar, sju stycken under höstterminen 2022 och nio stycken under vårterminen 2023.

Första kurshelgen när vi träffas fysiskt kommer var ihop med elever från Terminsutbildningen Intuition och Mediumskap”. Övningar kommer att anpassas utifrån respektive grupps kunskapsnivå. 

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen. 

Utbildningsdagar
Helgträffar
Den 3-4/9, 2022, den 21-22/1, 2023, den 17-18/6, 2023

Kurskvällar 2022
14/9, 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11, 7/12

Kurskvällar 2023
1/2, 15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 24/5, 7/6

Tider
Helger: Kl 10.00 – 17.30
Kurskvällar: Kl 18.15 – 21.15

Material du behöver inför utbildningen
Inför utbildningen behöver du införskaffa lite eget material som vi kommer att använda.

 • En eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. Kortlekarna kommer fram för allt att användas för att ”läsa/tolka” bilder intuitivt.
 • En vanlig kortlek
 • 10-20 stenar/kristaller. Du väljer själv vilka du vill ha. Det är bra om de är olika i färg, form och mönstring så att alla inte är enfärgade.
 • Servetter (vanlig bordsservetter), helst enfärgade
 • Papper och penna
 • Egen anteckningsbok att notera insikter och lärdomar i. Den kan även vara bra att ha för att skriva ner vägledningar/läsningar du kommer att få av dina kurskamrater.

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1475 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med första inbetalningen den 27 augusti 2022 och den sista 27 juli 2023. Totalt blir utbildningskostnaden 17 700 kr inkl moms.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kurskvällar samt kurskompendium. 

Kurslokal vid helgträffarna
Studio Touch, Väringgatan 25, Vasastan, Stockholm

Kurskvällarna
Alla kurskvällar hålls på distans via Zoom

 

Inför starten av utbildningen behöver du göra följande:

 • Ladda ner Zoom-appen till PC eller mobilen.
 • För PC Windows hittar du https://zoom.us/support/download. OBS! Zoom-appen laddas ner automatiskt när du klickar och kommer till den sidan.
 • För mobil gå till App Store eller där du hittar appar för Android-mobiler
 • Inför varje kurstillfälle får du ett mail ifrån mig med en länk till Zoom-mötet samt mer information inför kurstillfället.

Du hittar även lite information och hjälp vad gäller Zoom här

Anmälan 
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52. 

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52. 

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för utbildningar se mina villkor.

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg