Skip to content
Mediumutb Kombo - HT22-VT23 - sida
Menu

Mediumutbildning Kombo HT2023-VT2024

Intuition | Mediumskap | Guider | Personlig utveckling

 

Start 2-3 september, 2023

4 fysiska helgträffar + 16 kurskvällar via Zoom + 3 coachsamtal 

 

Mediumutbildning Kombo är en kombination av våra världar, den digitala och fysiska, som fungerar perfekt. Under de fyra helgerna träffas vi, lär känna varandra och umgås med övningar etc.  De sexton kurskvällarna är via Zoom. Du kan sitta i lugn och ro hemma, slippa ta dig ut i regn, rusk och snöstorm och slipper kanske långa resvägar. Kanske du inte bor i Stockholm men vill gå kurs, då är detta en bra kombination. Dessutom ingår 30 min coach-samtal med fokus på din utveckling under utbildningen.

Hösten 2023 startar jag åter en 1-årig utbildning i Intuition, Mediumskap, Guider och Personlig utveckling, Mediumutbildning Kombo. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå och vidareutveckla dina mediala förmågor och kunna använda dem bättre. Utbildningen är öppen för dig som är relativt ny i din mediala utveckling och för dig som kommit en bit på vägen. Utbildning startar i september 2023 och avslutas i juni 2024.

Under utbildningen kommer du få lära dig mer om medialitet. Du får kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar, t ex läsa tarotkort. Genom intuitionsövningarna får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer också få öva på att genomföra privata sittningar (kontakt med någon som har gått bort) och om tid finns även prova på att hålla seanser för övriga kursdeltagare (beror på gruppens utveckling av mediumskapet). Vi pratar också om andliga guider och hur du kan kommunicera med dem.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Du som uppnår kriterierna för att prova för att få ett träningskort eller ta ett certifikat som medium under utbildningen kommer ha möjlighet till det. Det är inget krav men en möjlighet för dig.

Mer information om mediumcertifiering och träningskort hittar du här–>>

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar, kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för övriga kursdeltagare
 • Andliga guider
 • Psykometri
 • Meditationer
 • Själv kanalisera meditationer till kursdeltagare
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på 

 

Fördelar med att gå en längre utbildning är att du får:

 • Kontinuitet i lärandet
 • Snabbare inlärning
 • Gemenskap med kurskamrater
 • Stöttning av kurskamrater
 • Mentorskap ifrån mig under utbildningen

Förkunskaper
Du behöver ha någon kurs i intuition och medialitet innan t ex Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla dem vidare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Du som vill gå denna utbildning ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen. Utbildningen är tänkt som en början eller ett led i en utveckling som kan leda fram till en certifiering som medium om du så önskar. Det är inget krav att ha målet att ta ett mediumcertifikat i framtiden. Du kan gå utbildningen enbart för att utforska och lära dig mer om din medialitet.

Antalet deltagare
Deltagarantalet 10 st.

Mål med utbildningen
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap. Att förstå hur andevärlden kommunicerar med dig och hur du kan tolka den information du får för att förstå den och vägleda dig själv och andra människor. Jag kallar det att bygga upp på sitt ”symbolbibliotek” , förstå och kunna tolka de bilder, färger, känslor etc du får till dig från andevärlden. Även att du under utbildningen ska få större förståelse för din egen medialitet samt andevärlden. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen passar även dig som enbart vill utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig om mediumskap.

Du som uppnår kriterierna för att prova för att få ett träningskort eller ta ett certifikat som medium under utbildningen kommer ha möjlighet till det. Det är inget krav men en möjlighet för dig.

Mer information om mediumcertifiering och träningskort hittar du här–>>  

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i september 2023 och sträcker sig till juni 2024. Utbildningen innehåller fyra helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm. En helg i september 2023, en helg i januari, april och i juni 2024. Dessutom ingår sexton kurskvällar via Zoom, åtta stycken under höstterminen 2023 och åtta stycken under vårterminen 2024. 

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helger är till för att hålla ångan uppe och få energi vid ett fysiskt möte, den fjärde helgen ligger som avslutning på utbildningen då det går att prova för Träningskort och Mediumcertifiering förutsatt att du uppnått kriterierna för att prova för dem och om du själv vill.

De 3 coach-samtalen som ingår är på 30 min vardera och via telefon eller nätet. De äger rum mellan kurshelgerna och har fokus på din utveckling under utbildningen.

 

Utbildningsdagar
Helgträffar
2023: Den 2-3/9
2024: Den 20-21/1, den 20-21/4, den 8-9/6

Kurskvällar 2023
6/9, 20/9, 4/10, 18/10, 8/11, 15/11, 29/11, 13/12
(1/11 som tidigare har angetts är flyttat till den 8/11)

Kurskvällar 2024
Datumen är uppdaterade och ändrade till tisdagar istället för tidigare onsdagar.

9/1, 23/1, 6/2, 20/2, 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 14/5, 28/5

Tider
Helger: Kl 10.00 – 17.30
Kurskvällar: Kl 18.15 – 21.15

Kurslokal vid helgträffarna
Joyce Healthcare, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm

Kurskvällarna
Alla kurskvällar hålls på distans via Zoom

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1625 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med första inbetalningen den 27 augusti 2023 och den sista 27 juli 2024. Totalt blir utbildningskostnaden 19 500 kr inkl moms.

I utbildningskostnaden ingår fyra helger, sexton kurskvällar, 3 coach-samtal á 30 min samt kurskompendium och fika under kurshelgerna. Lunch står du själv för.

Material du behöver inför utbildningen
Inför utbildningen behöver du införskaffa lite eget material som vi kommer att använda.

 • En eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. Kortlekarna kommer fram för allt att användas för att ”läsa/tolka” bilder intuitivt.
 • En vanlig kortlek
 • 10-20 stenar/kristaller. Du väljer själv vilka du vill ha. Det är bra om de är olika i färg, form och mönstring så att alla inte är enfärgade.
 • Servetter (vanlig bordsservetter), helst enfärgade
 • Papper och penna
 • Egen anteckningsbok att notera insikter och lärdomar i. Den kan även vara bra att ha för att skriva ner vägledningar/läsningar du kommer att få av dina kurskamrater.

Inför starten av utbildningen behöver du ladda ner Zoom om du inte redan har det.

 • Ladda ner Zoom-appen till PC eller mobilen.
 • För PC Windows hittar du https://zoom.us/support/download. OBS! Zoom-appen laddas ner automatiskt när du klickar och kommer till den sidan.
 • För mobil gå till App Store eller där du hittar appar för Android-mobiler
 • Inför varje kurstillfälle får du ett mail ifrån mig med en länk till Zoom-mötet samt mer information inför kurstillfället.

Du hittar även lite information och hjälp vad gäller Zoom här–>>

Anmälan 
Anmäler dig till utbildningen gör genom att klicka på knappen Anmäl dig. Du kommer då till bokningssystemet BokaDirekt. Se rubriken Utbildningar. Läs de villkor som gäller för utbildningen, se nedan. 

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52. 

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52. 

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för utbildningar se mina villkor.

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg