Skip to content
Utveckla din intuition o medialitet - sida
Menu

Terminsutbildning Intuition o Mediumskap, hösten 2023

*** Sista anmälningsdag är den 20 augusti ***

 

Start 16-17 september, 2023
4 fysiska helgträffar

I september 2023 startar jag en ny Terminsutbildning i Intuition och Mediumskap. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina mediala förmågor och kunna använda dem bättre. Den passar både dig som är i början på din mediumutveckling och för dig som kommit en bit på väg. Se rubriken Förkunskaper längre ner på sidan.

Under utbildningen kommer du få kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort och guider). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar där vi bl a använder oss av tarotkort, stenar, servertter m m. Du kommer att få öva på att genomföra privata sittningar och på att hålla seanser för övriga kursdeltagare (beror på gruppens utveckling av mediumskapet). Vi pratar också lite om andliga guider och hur du kan kommunicera med dem. Även att du får prova på att kanalisera ner meditationer.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen består av 4 helger där vi träffas fysiskt. Det ingår även 2 st , 30 minuters, Mediala vägledningar under utbildningen. De Mediala vägledningarna är tänkt i första hand som vägledning omkring din utveckling under utbildningen, det kan även finnas tid för någon privatfråga.

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar, kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för övriga kursdeltagare
 • Prova på att kanalisera meditationer
 • Andliga guider
 • Meditationer
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på
 • Diskussioner/frågestunder omkring andlighet, mediumskap, intuition, personlig utveckling, energier m m.

 

Fördelar med att gå en längre utbildning är att du får:

 • Kontinuitet i lärandet
 • Snabbare inlärning
 • Gemenskap med kurskamrater
 • Stöttning av kurskamrater
 • Mentorskap ifrån mig under utbildningen

Förkunskaper
Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har, eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla dem vidare. Utbildningen passar både dig som är i början på din mediumutveckling och för dig som kommit en bit på väg. Övningarna anpassas till de olika kunskapsnivåer som deltagarna kan ha.

Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Du som vill gå Terminsutbildningen ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen.

Mål med kursen
Utbildningen är tänkt som en början eller fortsättning på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. För det mesta så behövs det flera utbildnings-perioder inför en certifiering som medium. Det är inget krav att ha målet att ta ett mediumcertifikat i framtiden och gå flera utbildningar. Du kan gå denna Terminsutbildning enbart för att utforska och lära dig mer om din medialitet.

Mer information om processen för mediumcertifiering och träningskort hittar du här–>>  

Antalet deltagare
Deltagarantalet 10 st

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i september 2023 och sträcker sig till december 2023. Utbildningen består av 4 helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm.

Utbildningshelger hösten 2023
Den 16-17 september
Den 21-22 oktober
Den 18-19 november
Den 16-17 december

Tid
Kl 10.00 – 17.30 

Kurslokal
Health & Care by Jigler, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm.

Utbildningskostnad/betalning
Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift om 1000 kr (ej återbetalningsbar). Resterande kurskostnad betalar du månadsvis under 6 månader, augusti-2023 – januari-2024. Månadskostnaden är 1750 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med start den 27 augusti 2023 och den sista gången den 27 januari 2024. Totalt blir utbildningskostnaden 11 500 kr.

Ingår i kurskostnaden för utbildningen
4 kurshelger, 2 Mediala vägledningar (tips o råd om din utveckling på utbildningen), kurskompendium, fika vid kurshelgerna.

Ingår inte i kurskostnaden
Lunch vid kurshelgerna.

Anmälan utbildningen
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Frågor

Vid frågor kontakta mig gärna.

Via mail: info@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänster se mina villkor.

 

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg