Skip to content
Terminsutbildning
Menu

Terminsutbildning våren 2024

Intuition | Mediumskap | Healing | Guider | Personlig utveckling

Sista anmälningsdag är den 1 februari. 
Så länge kursen/utbildningen finns på BokaDirekt så kan du anmäla dig även om det är mindre än 14 dagar kvar till kursstart.

I februari 2024 startar jag en ny terminsutbildning. Utbildningen består av 5 helger där vi träffas fysiskt. Det ingår även 2 st, 30 minuters, Mediala vägledningar (coach-samtal) under utbildningen. De Mediala vägledningarna är tänkta i första hand som vägledning omkring din utveckling under utbildningen, det kan även finnas tid för någon privat fråga, de sker på distans via telefon eller nätet (Zoom, Messenger, WhatsApp). 

Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig andlig healing och utveckla dina mediala förmågor dvs kunna kommunicera med bortgångna personer och andliga guider. Den passar både dig som är i början på din healing- och mediumutveckling och för dig som kommit en bit på väg. Se rubriken Förkunskaper längre ner på sidan.

Under utbildningen får du lära dig Andlig Healing att förstå hur kroppen påverkas av högre energier och hur de kan användas så de kan vara till nytta för människor och mediumskap dvs lära dig kommunicera med bortgångna personer och andliga guider.

Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. I utbildningen ingår att öva på att ge kontakthealing, distanshealing,  chakrabalansering och att ge healing till dig själv. De olika övningarna ger dig stor kunskap i att på olika sätt förmedla healingen så att den blir till det bästa för mottagaren.

Under utbildningen kommer du också få kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort och guider). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar där vi bl a använder oss av tarotkort, stenar, servetter m m. Du kommer att få öva på att genomföra privata sittningar (kontakt med bortgångna personer) och på att hålla seanser för övriga kursdeltagare (beror på gruppens utveckling av mediumskapet). Vi pratar också om andliga guider och hur du kan kommunicera med dem samt Mediala vägledningar och Mediala vägledningar med inriktning på tidigare liv och dess påverkan på nuvarande liv.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Du får även öva på att öppna och stänga dina chakror dvs lära dig reglera dina energier och kontakten med andevärlden. Det ger dig möjlighet att förstå och hantera dina egna energier i förhållande till andevärlden och andra människor.

Fördelar med att gå en längre utbildning är att du får:

 • Kontinuitet i lärandet
 • Snabbare inlärning
 • Gemenskap med kurskamrater
 • Stöttning av kurskamrater
 • Mentorskap ifrån mig under utbildningen

 

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning, Mediala vägledningar-tidigare liv
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar, kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för övriga kursdeltagare
 • Meditationer
 • Personlig utveckling
 • Diskussioner/frågestunder omkring andlighet, healing, mediumskap, intuition, personlig utveckling, energier m m.
 • Teori om healing
 • Kontakthealing
 • Chakrabalansering
 • Distanshealing
 • Ge healing till dig själv
 • Bemöta kunder och kundbesök, lagar och etiska riktlinjer
 • 2 coachsamtal om 30 min (Medial vägledning, distans via telefon eller nätet) som stöd till dig under utbildningen

 

Förkunskaper
Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har, eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla dem vidare. Utbildningen passar både dig som är i början på din healing-/mediumutveckling och för dig som kommit en bit på väg. Övningarna anpassas till de olika kunskapsnivåer som deltagarna har.

Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Mål med kursen
Mediumskap
Utbildningen är tänkt som en början eller fortsättning på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium om du själv vill. Det är inget krav att ha målet att ta ett mediumcertifikat i framtiden och gå flera utbildningar. Du kan gå denna Terminsutbildning enbart för att utforska och lära dig mer om din medialitet.

Mer information om processen för mediumcertifiering och träningskort –>>  

Healing
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna prova för ett healingcertifikat i Andlig healing den sista kurshelgen. Utbildningen passar dig även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig om Andlig healing. Du som uppnår kriterierna för att prova för att få ett healingcertifikat kommer att ha möjlighet till det. Det är inget krav men en möjlighet för dig om du vill. 

Information om vad som krävs för att bli certifierad healer–>>

 

Antalet deltagare
Deltagarantalet 10 st

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i februari 2024 och sträcker sig till juni 2024. Utbildningen består av 5 helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm. Även 2st, 30 minuters coach-samtal (Medial vägledning på distans).

 

Utbildningshelger våren 2024
Den 17-18 februari
Den 16-17 mars
Den 13-14 april
Den 25-26 maj
Den 15-16 juni

Tid
Kl 10.00 – 17.30

Kurslokaler
Joyce Healthcare, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm.

 

Öva utöver kurshelgerna
För dig som vill prova för ditt healingcertifikat.

Du behöver avsätta tid utöver kurshelgerna för att inhämta skriftliga referenser från personer du gett healing. Cirka 10-15 timmar utöver kurshelgerna kommer att behövas. Detta görs mellan tredje och femte kurshelgen. Du behöver referenser från tre personer du har gett healing. Varje person ska ha fått healing vid tre tillfällen. I referenserna ska det framgå hur personerna du gett healing har upplevt ditt bemötande vid healingtillfällena, hur de har upplevt själva healingen och effekterna av den. Referensdokument med frågor tillhandahålls under utbildningen.

Information om vad som krävs för att bli certifierad healer–>>

 

Utbildningskostnad/betalning
Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift om 1000 kr (ej återbetalningsbar). Resterande kurskostnad betalar du månadsvis under 7 månader, januari – juli 2024. Månadskostnaden är 1450 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med start den 27 januari 2024 och den sista gången den 27 juli 2024. Totalt blir utbildningskostnaden 11 150 kr.

Ingår i kurskostnaden för utbildningen
5 kurshelger och 2st 30 minuters Mediala vägledningar (coach-samtal om din utveckling på utbildningen), kurskompendium, fika vid kurshelgerna.

Ingår inte i kurskostnaden
Lunch vid kurshelgerna

Anmälan utbildningen
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Sista anmälningsdag är den 1 februari
Så länge kursen/utbildningen finns på BokaDirekt så kan du anmäla dig även om det är mindre än 14 dagar kvar till kursstart.

Frågor

Vid frågor kontakta mig gärna.

Via mail: info@elisabethedborg.se
Telefon: 073-656 50 52

Villkor
För information om villkoren angående avbokning, ombokning eller ångerrätten för utbildningar se mina villkor.

 

Foto: Marie-Therese Karlberg

Foto: Marie-Therese Karlberg